Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak zirda konum yer illere hizmet vermekteyiz.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Yangın kapısı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o mevsim lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi Yangın Kapısı ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, standart baplara bakılırsa elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Report this wiki page